Sport

Adesanya pëson humbjen e parë në karrierë në MMA

Adesanya pëson humbjen e parë në karrierë në MMA
Foto: AP
 

Israel Adesanya ka pësuar humbjen e tij të parë në Artet Marciale të Përziera (MMA). Asdenya pësoi humbje me vendim unanim pas pesë raundeve ndaj polakut Jan Blachowicz, në duelin e vlefshëm për titullin e UFC-së në kategorinë gjysmë të rëndë.

Dueli u zhvillua në orët e hershme të së dielës, ndërsa Blachowiz triumfoi me 49:46, 49:45 dhe 49:45.