Sport

Arsyeja e pazakontë që e la Musa Hajdarin jashtë Evropianit

Arsyeja e pazakontë që e la Musa Hajdarin jashtë Evropianit

Prishtinë, 5 mars – Me shpresë për një rezultat të pranueshëm dhe i përgatitur maksimalisht, atleti Musa Hajdari u nis për në Aeroportin e Prishtinës për ta bërë udhëtimin për në Torun të Polonisë, ku tashmë po mbahet Evropiani i atletikës në palestër. Udhëtimi ishte planifikuar të bëhej përmes Vjenës e Varshavës, por për njërin prej atletëve më të mirë në vend ai nuk u realizua.

 

Prishtinë, 5 mars – Me shpresë për një rezultat të pranueshëm dhe i përgatitur maksimalisht, atleti Musa Hajdari u nis për në Aeroportin e Prishtinës për ta bërë udhëtimin për në Torun të Polonisë, ku tashmë po mbahet Evropiani i atletikës në palestër. Udhëtimi ishte planifikuar të bëhej përmes Vjenës e Varshavës, por për njërin prej atletëve më të mirë në vend ai nuk u realizua.

Arsyeja nuk është e zakontë.