Sport

 Kampionia e atletikës që la shtigjet për t’u bërë trajnere dhe gjyqtare

 Kampionia e atletikës që la shtigjet për t’u bërë trajnere dhe gjyqtare

E shtuna ishte goxha e ngjeshur për Florentina Kallabën. Nisi me angazhim në orën 11:00, ndërsa përfundoi në orën 22:00. Pasi përfundoi angazhimin si trajnere e kategorisë 5-11 vjeç në shkollën e futbollit “2 Korriku” të Prishtinës, Kallaba u nis drejt Drenasit për ta ndarë drejtësinë në ndeshjen gjysmëfinale të Kupës së Futsallit ndërmjet Liqenit dhe Mabetex Prishtinës. Kallaba është e pajisur me licencën B të UEFA-së për trajnere, ndërsa pak javë më parë mori edhe stemën e FIFA-s për gjyqtare.

 

E shtuna ishte goxha e ngjeshur për Florentina Kallabën. Nisi me angazhim në orën 11:00, ndërsa përfundoi në orën 22:00. Pasi përfundoi angazhimin si trajnere e kategorisë 5-11 vjeç në shkollën e futbollit “2 Korriku” të Prishtinës, Kallaba u nis drejt Drenasit për ta ndarë drejtësinë në ndeshjen gjysmëfinale të Kupës së Futsallit ndërmjet Liqenit dhe Mabetex Prishtinës. Kallaba është e pajisur me licencën B të UEFA-së për trajnere, ndërsa pak javë më parë mori edhe stemën e FIFA-s për gjyqtare.

“Ka qenë ditë e gjatë për mua, por edhe kënaqësi njëkohësisht”, thotë ajo.