Sport

Prishtina në vitin 2024 me sallë sportive me 5000 ulëse

Prishtina në vitin 2024 me sallë sportive me 5000 ulëse
 

Shumë telashe kanë pasur viteve të fundit Federata e Basketbollit e Kosovës dhe ajo e Hendbollit për organizimin e ndeshjeve ndërkombëtare. U është dashur të bëjnë improvizime për të plotësuar kriteret minimale për organizimin e ndeshjeve ndërkombëtare.

Me këtë problem pritet të përballen edhe disa vjet. Por jo edhe pas vitit 2024.