Sport

“Legjionari” i vetëm i Kosovës bashkohet me një javë vonesë, por premton kontribut të rëndësishëm

“Legjionari” i vetëm i Kosovës bashkohet me një javë vonesë, por premton kontribut të rëndësishëm

Fundori Mikaile Tmushiq është basketbollisti i fundit që iu bashkua Përfaqësueses së Kosovës në përgatitje para dy ndeshjeve vendimtare në kuadër të fazës së parë parakualifikuese për Botërorin e vitit 2023. Me ardhjen e Tmushiqit, ekipi i përzgjedhësit Christos Marmarinos është kompletuar për ndeshjet që do t’i luajë në Prishtinë kundër Luksemburgut (18 shkurt) dhe Sllovakisë (20 shkurt) në kuadër të Grupit B.

 

Fundori Mikaile Tmushiq është basketbollisti i fundit që iu bashkua Përfaqësueses së Kosovës në përgatitje para dy ndeshjeve vendimtare në kuadër të fazës së parë parakualifikuese për Botërorin e vitit 2023. Me ardhjen e Tmushiqit, ekipi i përzgjedhësit Christos Marmarinos është kompletuar për ndeshjet që do t’i luajë në Prishtinë kundër Luksemburgut (18 shkurt) dhe Sllovakisë (20 shkurt) në kuadër të Grupit B.

Kosova e ka nisur grumbullimin të hënën e shkuar, kurse Tmushiq u bashkua një javë më vonë për shkak të angazhimeve që i kishte ndaj klubit të tij. Ai të hënën ka mbajtur seancën e parë stërvitore dhe ka thënë se është plotësisht i gatshëm për dy “ndeshjet jetike”, siç i ka quajtur.