Sport

Garës për të parin e KOK-ut, i shtohen edhe dy kandidate

Foto: Driton Paçarada / KOHA

Prishtinë, 10 shkurt – Në pesë ka shkuar numri i kandidatëve për të parin e Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK). Pas presidentit aktual të KOK-ut, Besim Hasani, dhe Ismet Krasniqit, kryetarit të Federatës së Karatesë së Kosovës (FKK) e kryetarit të Federatës Skitare të Kosovës (FSK), Milaim Kelmendi, në garë për president të ri të KOK-ut, do të hyjnë edhe Linda Shala e Afërdita Fazlija. Kjo e fundit që mban postin e zëvendësdrejtoreshës në Departamentin e Sportit, ka thënë se kandidimi i saj vjen si kërkesë e federatave, ndërsa Shala është propozuar nga Federata e Basketbollit e Kosovës, ku e mban postin e nënkryetares.

 

Prishtinë, 10 shkurt – Në pesë ka shkuar numri i kandidatëve për të parin e Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK). Pas presidentit aktual të KOK-ut, Besim Hasani, dhe Ismet Krasniqit, kryetarit të Federatës së Karatesë së Kosovës (FKK) e kryetarit të Federatës Skitare të Kosovës (FSK), Milaim Kelmendi, në garë për president të ri të KOK-ut, do të hyjnë edhe Linda Shala e Afërdita Fazlija. Kjo e fundit që mban postin e zëvendësdrejtoreshës në Departamentin e Sportit, ka thënë se kandidimi i saj vjen si kërkesë e federatave, ndërsa Shala është propozuar nga Federata e Basketbollit e Kosovës, ku e mban postin e nënkryetares.

Koha e mbajtjes së zgjedhjeve për president të ri në KOK është caktuar fundi i muajit mars. Data nuk është caktuar ende, por numri i kandidatëve për të parin e KOK-ut po rritet dhe tashmë ka shkuar në pesë.