Sport

Etrit Berisha i vendosur t’i përkrahë portierët e rinj kosovarë, hap akademi së bashku me Nezirin

Etrit Berisha e di mirë rëndësinë e punës cilësore në moshë të re. E di se ajo është e domosdoshme për të synuar karrierë në nivelin e lartë të futbollit. Ai mund të flasë edhe për rrugëtimin e vështirë nga futbolli i Kosovës në nivelin e lartë të futbollit evropian.

 

Etrit Berisha e di mirë rëndësinë e punës cilësore në moshë të re. E di se ajo është e domosdoshme për të synuar karrierë në nivelin e lartë të futbollit. Ai mund të flasë edhe për rrugëtimin e vështirë nga futbolli i Kosovës në nivelin e lartë të futbollit evropian.

Portieri Berisha e ka bërë këtë rrugë dhe tani po punon për t’i ndihmuar të rinjtë kosovarë për t’i realizuar ëndrrat që kanë të bëjnë me futbollin.