Sport

Lëndimet që lanë pjesëmarrësen e Olimpiadës së Rios pa gara që nga viti 2018

Lëndimet që lanë pjesëmarrësen e Olimpiadës së Rios pa gara që nga viti 2018

Prishtinë, 6 shkurt - Është viti i tretë që nuk është përfshirë në asnjë garë, si në nivel vendi ashtu edhe në atë ndërkombëtar. Bëhet fjalë për pjesëmarrësen e Lojërave Olimpike "Rio 2016", Vijona Kryeziu. Paraqitja në Rio ishte e para për Kryeziun dhe garuesit e tjerë të Kosovës. Por, atletja e klubit “Rogana” beson se do të kthehet fuqishëm për ta siguruar edhe një pjesëmarrje tjetër në Lojërat Olimpike. Në Rio ajo shkoi me ftesë, ndërsa në të ardhmen pretendon ta fitojë normën olimpike. E, për ta arritur një gjë të tillë, Kryeziu premton angazhim qysh nga data 20 e këtij muaji.

 

Prishtinë, 6 shkurt - Është viti i tretë që nuk është përfshirë në asnjë garë, si në nivel vendi ashtu edhe në atë ndërkombëtar. Bëhet fjalë për pjesëmarrësen e Lojërave Olimpike "Rio 2016", Vijona Kryeziu. Paraqitja në Rio ishte e para për Kryeziun dhe garuesit e tjerë të Kosovës. Por, atletja e klubit “Rogana” beson se do të kthehet fuqishëm për ta siguruar edhe një pjesëmarrje tjetër në Lojërat Olimpike. Në Rio ajo shkoi me ftesë, ndërsa në të ardhmen pretendon ta fitojë normën olimpike. E, për ta arritur një gjë të tillë, Kryeziu premton angazhim qysh nga data 20 e këtij muaji.

“Kam dëgjuar diskutime të ndryshme se e kam lënë atletikën, por kjo nuk qëndron. Jam duke u munduar t'i lë prapa lëndimet. Së fundi e kam pasur një problem me thembër dhe jam duke bërë një pauzë aktive. Po mendoj prej 20 shkurtit t’i filloj stërvitjet. Për këtë fillimvit nuk besoj se do të ketë ndonjë garë. Po synoj të kthehem kah gushti ose shtatori, ose nga viti tjetër të nis me gara. Nga qershori i vitit 2018 nuk kam pasur asnjë garë, por stërvitje kam bërë. Në gara nuk kam pasur mundësi të marr pjesë, shkaku i lëndimeve", ka thënë Kryeziu të shtunën për KOHËN.