Sport

Gjysma e transferimeve janë ndërkombëtare, Trepça ’89 po e vuan ende dënimin e FIFA-s

Prishtinë, 4 shkurt – Njëmbëdhjetë skuadra të Superligës së Kosovës në futboll e kanë shfrytëzuar të drejtën për t’u përforcuar në afatin kalimtar të janarit, i cili është mbyllur më 31 janar.

 

Prishtinë, 4 shkurt – Njëmbëdhjetë skuadra të Superligës së Kosovës në futboll e kanë shfrytëzuar të drejtën për t’u përforcuar në afatin kalimtar të janarit, i cili është mbyllur më 31 janar.

Gjithsej janë realizuar 45 transferime nga klubet e Superligës. Prej tyre 21 janë regjistruar se transferime ndërkombëtare (nga jashtë Kosovës), si dhe gjashtë janë huazime.