Sport

Rashkaj pranon se karrierës së tij te Kosova po i vjen fundi

Rashkaj pranon se karrierës së tij te Kosova po i vjen fundi
 

Transferimi në kategorinë e dytë të Suedisë pritet të zvogëlojë gjasat që Anel Rashkaj të marrë ftesë tjetër nga Përfaqësuesja e Kosovës në futboll. Rashkaj është ish-kapiten i Kosovës, ndërsa kontribut të vlerësuar ka dhënë edhe në ndeshjet e fundit të përfaqësueses. Madje ai kishte kompletuar ndeshjen e rëndësishme ndaj Suedisë, më 15 nëntor të vitit të kaluar.

Por marrë për bazë nivelin që e kanë shumica e reprezentuesve të Kosovës, klubet ku luajnë ata, kategoria e dytë e Suedisë vështirë se do të mjaftojë për t’u përfshirë në konkurrencë për një vend te Kosova. Niveli i klubit dhe ligës është prej kritereve bazë kur bëhet përzgjedhja e ekipit përfaqësues.