Sport

Davitkov sjell te Peja përvojën e madhe dhe vendosmërinë për sukses

Pas 13 vjetësh në Lindjen e Mesme, trajneri i mirënjohur i basketbollit nga Maqedonia e Veriut, Jordanço Davitkov, është kthyer për të punuar në Evropë. Dhe për pjesën e dytë të këtij edicioni Davitkov do ta udhëheqë Pejën në Superligën e Kosovës në basketboll.

 

Pas 13 vjetësh në Lindjen e Mesme, trajneri i mirënjohur i basketbollit nga Maqedonia e Veriut, Jordanço Davitkov, është kthyer për të punuar në Evropë. Dhe për pjesën e dytë të këtij edicioni Davitkov do ta udhëheqë Pejën në Superligën e Kosovës në basketboll.

Ai te Peja u zyrtarizua të mërkurën, pas largimit të turkut Shemsettin Bash, kurse është trajneri i tretë këtë edicion te pejanët, të cilët startuan me kroatin Edi Xhelalija.