Sport

Irvingu gjobitet me 50 mijë dollarë

Irvingu gjobitet me 50 mijë dollarë
Foto: Reuters
 

Liga NBA e ka gjobitur basketbollistin Kyrie Irving me 50 mijë dollarë të premten për shkak të thyerjes së protokollit të sigurisë dhe shëndetësisë. NBA-ja po ashtu ka njoftuar se ai mund t’u kthehet aktiviteteve me Brooklyn Netsin të shtunën.

Liga po ashtu shtoi se ai do të gjobitet për secilën ndeshje që mungoi gjatë pesë ditëve të periudhës së karantinës që mund të përfundojë të shtunën, nëse ai del negativ në testin për koronavirus.