Sport

Kualifikimi në Ligën e Konferencës, synim i Gjilanit

Kualifikimi në Ligën e Konferencës, synim i Gjilanit

Te skuadra e Gjilanit pranojnë se do ta kenë të vështirë garën për ta fituar titullin e kampionit të Kosovës në futboll. Gjilanasit janë 12 pikë prapa lideres dhe kampiones në fuqi, Dritës. Por, te Gjilani janë optimistë se do ta sigurojnë sërish daljen në Evropë. Paraqitjen në Evropë, saktësisht në kualifikimet e Ligës së Konferencës, thonë se do ta kërkojnë nëpërmjet triumfit në Kupë. Kupën e synojnë edhe skuadra të tjera, Llapi e Arbëria në mesin e tyre.

 

Te skuadra e Gjilanit pranojnë se do ta kenë të vështirë garën për ta fituar titullin e kampionit të Kosovës në futboll. Gjilanasit janë 12 pikë prapa lideres dhe kampiones në fuqi, Dritës. Por, te Gjilani janë optimistë se do ta sigurojnë sërish daljen në Evropë. Paraqitjen në Evropë, saktësisht në kualifikimet e Ligës së Konferencës, thonë se do ta kërkojnë nëpërmjet triumfit në Kupë. Kupën e synojnë edhe skuadra të tjera, Llapi e Arbëria në mesin e tyre.

Për t'i realizuar synimet e pranverës, Gjilani ka nisur fuqishëm përgatitjet.