Sport

Luka Donçiq në histori të NBA-së

 

Slloveni Luka Donçiq ka hyrë në histori të ligës më të fortë të basketbollit në botë, NBA.

21-vjeçari të hënën u bë basketbollisti i katërt për arritjen më të shpejtë të 1000 pikëve, 1000 kërcimeve dhe 1000 asistimeve në NBA.