Sport

Disa sporte vazhdojnë normalisht, pavarësisht masave të reja në Angli

Foto: Reuters
 

Sporti profesionist në Angli do të zhvillohet edhe me dyer të mbyllura, përkundër bllokimit të ri që e njoftoi kryeministri Boris Johnson.

Kryeministri ka njoftuar se rregullat lidhur me aktivitetet sportive vlejnë njësoj si të Skocisë dhe ndeshjet do të vijojnë sipas orareve të paracaktuara.