Sport

Anashkalimi i trajnerëve kosovarë

Nga dhjetë skuadra të Superligës së Kosovës në futboll, pesë drejtohen nga trajnerë që nuk janë nga Kosova.

 

Nga dhjetë skuadra të Superligës së Kosovës në futboll, pesë drejtohen nga trajnerë që nuk janë nga Kosova.

Drita (Ardian Nuhiu), Prishtina (Zekirija Ramadani), Feronikeli (Klodian Duro), Drenica (Bledar Devolli) dhe Besa (Jerome Klein), aktualisht u besojnë trajnerëve që nuk janë të vendit.