Sport

Trajnerët nga Turqia po rikthehen fuqishëm në basketbollin kosovar

Trajnerët nga Turqia po rikthehen fuqishëm në basketbollin kosovar

Klubet e basketbollit në Kosovë kanë filluar të kthejnë besimin te trajnerët nga Turqia. Brenda pak ditëve, dy skuadra të Superligës kanë zyrtarizuar marrëveshjet me trajnerë të këtij vendi. Fillimisht Golden Eagle Ylli angazhoi turkun Fatih Emre Gezer, derisa të enjten në mbrëmje edhe drejtuesit e KB Trepçës ia besuan ekipin një trajneri nga Turqia. Bëhet fjalë për Serhat Sehitin, që në këtë post ka zëvendësuar kroatin, Neven Plantak, me të cilin Trepça u nda po të enjten.

 

Klubet e basketbollit në Kosovë kanë filluar të kthejnë besimin te trajnerët nga Turqia. Brenda pak ditëve, dy skuadra të Superligës kanë zyrtarizuar marrëveshjet me trajnerë të këtij vendi. Fillimisht Golden Eagle Ylli angazhoi turkun Fatih Emre Gezer, derisa të enjten në mbrëmje edhe drejtuesit e KB Trepçës ia besuan ekipin një trajneri nga Turqia. Bëhet fjalë për Serhat Sehitin, që në këtë post ka zëvendësuar kroatin, Neven Plantak, me të cilin Trepça u nda po të enjten.

Sipas njoftimit të klubit mitrovicas, Sehiti ka punuar si ndihmëstrajner i Përfaqësueses A të Turqisë dhe ka udhëhequr disa ekipe të kategorisë së dytë të këtij vendi.