Sport

Munishi konfirmon për KOHËN ndarjen nga Ballkani

Munishi konfirmon për KOHËN ndarjen nga Ballkani
 

Ismet Munishi më nuk është trajneri i Ballkanit.

Ai të mërkurën ka ndarë rrugët me ekipin nga Suhareka dhe këtë e ka konfirmuar për KOHËN.