Sport

Nuhiu: Pika ndaj Prishtinës në fund mund ta ketë peshën e madhe

Trajneri i Dritës, Ardian Nuhiu, vlerëson se pika e siguruar ndaj Prishtinës sot në “Fadil Vokrri” në fund të kampionatit mund të ketë peshën e madhe.

 

Trajneri i Dritës, Ardian Nuhiu, vlerëson se pika e siguruar ndaj Prishtinës sot në “Fadil Vokrri” në fund të kampionatit mund të ketë peshën e madhe.

Ai ka përgëzuar lojtarët e tij për angazhimin dhe paraqitjen. Ka thënë se ky vit ka qenë me plotë sfida.