Sport

“Skandinavët” e Kosovës do të ndryshojnë skuadra në fund të vitit të pazakontë

“Skandinavët” e Kosovës do të ndryshojnë skuadra në fund të vitit të pazakontë

Kanë kaluar tre muaj qëkur Anel Rashkaj luajti minutat e fundit për skuadrën SJK Seinajoki në Finlandë. Kishte luajtur 11 minuta në fitoren ndaj Inter Turkut, në kuadër të elitës së futbollit finlandez. Për Rashkajn do të jenë edhe minutat e fundit për klubin finlandez.

 

Kanë kaluar tre muaj qëkur Anel Rashkaj luajti minutat e fundit për skuadrën SJK Seinajoki në Finlandë. Kishte luajtur 11 minuta në fitoren ndaj Inter Turkut, në kuadër të elitës së futbollit finlandez. Për Rashkajn do të jenë edhe minutat e fundit për klubin finlandez.

Ai të enjten për KOHËN thotë se ka refuzuar vazhdimin e kontratës dhe se karrierën do ta vazhdojë në Suedi.