Sport

Kosova pret shortin për një kampanjë tjetër të vështirë, me gjasa jo të mëdha për kualifikim

Kosova pret shortin për një kampanjë tjetër të vështirë, me gjasa jo të mëdha për kualifikim
Foto: Reuters

Ndeshje të mira kishte shfaqur Kosova në kualifikimet për “Euro 2020”. Entuziazmi rreth përfaqësueses kishte prekur kulmin, ndërsa ishte rritur shumë besimi se në tentimin e parë do të sigurohej kualifikimi në Evropianin e futbollit.

 

Ndeshje të mira kishte shfaqur Kosova në kualifikimet për “Euro 2020”. Entuziazmi rreth përfaqësueses kishte prekur kulmin, ndërsa ishte rritur shumë besimi se në tentimin e parë do të sigurohej kualifikimi në Evropianin e futbollit.

Nuk ndodhi kështu. Kosova përfundoi e treta në grupin A, pas Anglisë dhe Çekisë dhe para Bullgarisë e Malit të Zi. Kosova ishte goxha afër, por për kualifikim në ngjarje të madhe duhet të presë një rast tjetër.