Sport

Zbulohen 20 bomba të pashpërthyera në qendrën stërvitore të Romës

Zbulohen 20 bomba të pashpërthyera në qendrën stërvitore të Romës
 

Ka pasur pengesa të papritura në qendrën stërvitore të Romës të shtunën gjatë ditës. Ushtria është dashur të vinte dhe t’i largonte 20 bomba të pashpërthyera që kishin mbetur nga Lufta e Dytë Botërore.

Gazeta italiane “Il Messaggero” shkruan se ato u zbuluan gjatë kohës kur po bëheshin punime në ndërtimin e fushave të reja stërvitore.