Sport

Diego Maradona: dora e Zotit dhe këmbët e arta

Diego Maradona: dora e Zotit dhe këmbët e arta
 

Katër minuta. Dy momente. Një Diego Maradona.

Polemika dhe gjenialiteti. Dora e Zotit dhe Goli i Shekullit.