Sport

Sporti që nuk dha asnjë kampion këtë vit

Sporti që nuk dha asnjë kampion këtë vit
 

Pesë ditë para se Qeveria e Kosovës të marrë vendim për pezullimin e të gjitha aktiviteteve sportive në vend pas rasteve të para të paraqitura me koronavirus, Federata Skitare e Kosovës (FSK) organizoi kampionatin për të rinj.

Kampionati për kategoritë U-8, U-10 dhe U-12, meshkuj dhe femra, në disiplinën e sllallomit të madh dhe kategoritë U-14 dhe U-16 në sllallom, u mbajt më 7 dhe 8 mars në qendrën e skijimit “Arxhena” në Brod të Dragashit. Nxori edhe kampionët e grupmoshave të reja.