Sport

Vlhova e fiton sllallomin në Levi

Vlhova e fiton sllallomin në Levi
Foto: Reuters

Sllovakja Petra Vlhova e ka fituar sot garën e sllallomit në skijim alpin në Levi të Finlandës.

Vlhova pas dy raundeve regjistroi kohë 1:49.05 minuta, dhe ishte për 0.31 sekonda më e shpejt se zviceranja Michelle Gissin. Vendi i tretë i takoi austriakes Katharina Liensberger, ndërsa i katërti }endy Holdenerit të Zvicrës. E pesta doli amerikanja Mikaela Shiffrin.