Sport

Gara e “të fortëve” në Rusi, ku garuesit çojnë pezull veturat e ecin shpejt me to

Gara e “të fortëve” në Rusi, ku garuesit çojnë pezull veturat e ecin shpejt me to
Foto: Reuters

Garuesit rusë kanë marrë pjesë në garën “Njerëzit më të forta se makinat”, që është mbajtur në Sevastopol në Krime, shkruan agjencia Reuters.

Garuesit kanë ngre lart veturat dhe kanë ecur me to, për të treguar fuqinë e tyre. Kishte edhe garë të tërheqjes së kamionëve, ndër të tjera.