Sport

Kosova grumbullohet me synim për të siguruar mbetjen në Ligën C dhe për të kthyer optimizmin

 

Me thuajse gjysmë ekipi, selektori Benard Challandes ka zhvilluar të hënën mbrëma stërvitjen e parë me Kosovën. Përfaqësuesja është grumbulluar për herë të fundit për këtë vit, ndërsa po bëhet gati për plot tri ndeshje.

Ndeshjet vlerësohen të rëndësishme për të kthyer optimizmin që ka humbur pas rezultateve negative rresht, për të rritur bazën e lojtarëve e po ashtu për të siguruar mbetjen në Ligën C të Ligës së Kombeve. Kalimi eventual në Ligën B është i pamundur, por ekziston rreziku për mbetje në vend të fundit në grup dhe kështu për të rrezikuar rënien në nivelin më të ulët.