Sport

Ferizaj rrezikon të shuhet për 76 mijë euro

Ditë të madhe, ditë të pritur për vite të tëra, e kishte vlerësuar faqja zyrtare e klubit Ferizaj 7 korrikun e vitit të kaluar. Në njoftim thuhej se klubi do të jetë në duar të sigurta, nën drejtimin e donatorëve, ish-futbollistit anglez që ka bërë karrierë në Premier League, Brian Deane, dhe dy anglezëve Benjamin James Rees e Oliver Codrington.

 

Ditë të madhe, ditë të pritur për vite të tëra, e kishte vlerësuar faqja zyrtare e klubit Ferizaj 7 korrikun e vitit të kaluar. Në njoftim thuhej se klubi do të jetë në duar të sigurta, nën drejtimin e donatorëve, ish-futbollistit anglez që ka bërë karrierë në Premier League, Brian Deane, dhe dy anglezëve Benjamin James Rees e Oliver Codrington.

Të tre anglezët ende i kanë 51 për qind të aksioneve në klubin e futbollit Ferizaj, kurse pjesën tjetër të aksioneve e kanë vendorët.