Sport

Mirlind Kryeziu për izolimin: Ndihesh sikur je në një qeli burgu, kafeja njësoj si uji

Mirlind Kryeziu për izolimin: Ndihesh sikur je në një qeli burgu, kafeja njësoj si uji

Baseli dhe Sioni janë dy skuadrat e fundit që janë prekur shumë nga rastet me koronavirus. Që të dyja ekipet do të hynë në izolim dhjetëditor.

Në muajin korrik, ka qenë klubi i Zuerichut që ishte i pari prej skuadrave profesioniste që duhej të izolohej plotësisht, transmeton KOHA.