Sport

Fituesit dhe humbësit e afatit kalimtar në futbollin evropian

 

Emocionet e afatit kalimtar veror në futboll kanë marrë fund deri në vitin e ardhshëm. Pavarësisht ndikimit të pandemisë së koronavirusit, ka qenë periudhë e ngarkuar me transferime të shumta, në pothuajse të gjitha top-klubet evropiane.

Ka shumë transferime të planifikuara që dështuan, por pati edhe shumë befasi.