Sport

Federatat dorëzojnë dokumentacionin për fondin prej 1.5 milionë eurosh

Foto: Driton Paqarada

Federatat sportive të Kosovës të martën kanë marrë njoftimin nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) për vendimin që Qeveria e Kosovës e ka marrë për ndarjen e pakos emergjente për rimëkëmbje ekonomike, ku përfitues është edhe sektori i sportit.

 

Federatat sportive të Kosovës të martën kanë marrë njoftimin nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) për vendimin që Qeveria e Kosovës e ka marrë për ndarjen e pakos emergjente për rimëkëmbje ekonomike, ku përfitues është edhe sektori i sportit.

Nga MKRS-ja federatave u është kërkuar që deri të enjten (sot) pasdite të dorëzojnë dokumentacionin mbi të dhënat e klubeve përfituese nga fondi 2.5 milionë euro i ndarë nga Qeveria për komunitetin e kulturës, rinisë dhe sportit.