Sport

FFK-ja formon Dhomën për zgjidhjen e kontesteve

FFK-ja formon Dhomën për zgjidhjen e kontesteve

Federata e Futbollit të Kosovës ka marrë vendim për themelimin e Dhomës Nacionale për zgjidhjen e Kontesteve (DHNZK), që do të merret me shqyrtimin e ankesave dhe zgjidhjen e kontesteve ndërmjet klubeve dhe lojtarëve.

Ky vendim është mbajtur në mbledhjen e Komitetit Ekzekutiv të FFK-së.