Sport

Me Mirjeta Bytyqin, Kosova fiton një top-hendbolliste të zhvilluar në Slloveni

Me Mirjeta Bytyqin, Kosova fiton një top-hendbolliste të zhvilluar në Slloveni

Në ndeshjen e parë shënoi shtatë herë nga shtatë tentime. Në të dytën pesë herë nga pesë tentime. Mirjeta Bytyqi është prej lojtareve kryesore te skuadra sllovene e hendbollit, Mlinotest Ajdovshçina.

Aloja e djathtë, që luan me dorën e majtë, ka kohë që shkëlqen në kampionatin e Sllovenisë në hendboll. Dhe tani prej shërbimeve të saj do të përfitojë edhe përfaqësuesja e Kosovës në hendboll.