Sport

Qeveria jep dritën e gjelbër për aktivitetet sportive

Qeveria jep dritën e gjelbër për aktivitetet sportive

Sportistët e Kosovës e kanë marrë dritën e gjelbër për rinisjen e aktiviteteve sportive.

Vendimi është marrë të premten në mbledhjen e Qeverisë, ku thuhet se lejohen aktivitetet sportive në hapësira të mbyllura dhe të hapura, por me masa strikte kundër përhapjes së Covid-19.