Sport

Zemaj paralajmëron rikthimin e aktiviteteve sportive me masa strikte

Zemaj paralajmëron rikthimin e aktiviteteve sportive me masa strikte

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka paralajmëruar rikthimin e aktiviteve sportive në Kosovë, por me masa strikte për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.

“Vala e dytë e pandemisë e ka përfshi një pjesë të Evropës. Në këto momente qëndrojmë stabil dhe në këtë duhet të marrim pjesë të gjithë. Do të ecim me hapje të kontrolluar, masat dhe ndëshkimet do t’i marrim së bashku. Nuk do të dëshiroja që pas lehtësimit të masave, të mbyllet ndonjë federatë të mbyllet për shkak të mosrespektimit të protokollit. Ju lutem ta merrni këtë mesazh. Shumë shpejt do të bëhet një vlerësim dhe brenda ditëve do të njoftoheni për heqje të kufizimeve”, ka thënë Zemaj në Forumin për Sport.