Sport

Rrufeja godet gjatë një ndeshje futbolli në Zvicër, 14 të lënduar

Rrufeja godet gjatë një ndeshje futbolli në Zvicër, 14 të lënduar

Mbrëma një rrufe ka goditur gjatë një ndeshje futbolli të grupmoshave të reja në Zvicër mes klubit FC Abtwil dhe FC Munsterlingen, si pasojë e të cilës janë lënduar 14 futbollistë.

Gjashtë nga të lënduarit janë nga klubi FC Abtwil e tetë nga FC Munsterlingen. Gjithë lojtarët janë të moshës 15-16 vjeçare dhe ata janë dërguar në Spital.