Sport

Një futbollist i Barcelonës rezulton pozitiv me koronavirusin e ri

Një futbollist i Barcelonës rezulton pozitiv me koronavirusin e ri

Një futbollist i Barcelonës ka rezultuar pozitiv me koronavirusin e ri, është njoftuar në faqen zyrtare të klubit.

Barcelona ka thënë se i janë bërë testet PCR të martën mbrëma nëntë lojtarëve të paraparë të fillonin fazën parasezonale sot dhe një prej tyre ka rezultuar pozitiv.