Sport

Kosova, në masa të rrepta izolimi, do të grumbullohet për Moldavinë dhe Greqinë

Kosova, në masa të rrepta izolimi, do të grumbullohet për Moldavinë dhe Greqinë

Përfaqësuesja e Kosovës në futboll më 31 gusht do ta ketë ditën e parë të grumbullimit për dy ndeshjet e para të edicionit të dytë të Ligës së Kombeve, atë kundër Moldavisë në Itali dhe kundër Greqisë në stadiumin “Fadil Vokrri”. Ndeshjen e parë do ta luajë më 3 shtator, kurse të dytën pas tre ditësh.

KOHA ka mësuar se gjatë grumbullimit futbollistëve do t’u ndalohet lëvizja e madhe në hotel, vizitat me familjarët e tyre, si dhe stërvitjet do t’i zhvillojnë pa praninë e shikuesve.