Sport

Stinori 2020-21 në Serie A nis më 19 shtator

Stinori 2020-21 në Serie A nis më 19 shtator

Stinori 2020/21 i futbollit në Serie A të Italisë nisë më 19 shtator dhe do të përfundojë më 23 maj të vitit të ardhshëm.

“Këshilli i Lega Serie A unanimisht ka vendosur që stinori 2020-21 i Serie A të fillojë më 19 shtator”, thuhet në njoftimin e ligës.