Sport

Të rinjtë e Trepçës përkrahen nga KFOR-i

Të rinjtë e Trepçës përkrahen nga KFOR-i

Basketbollistët e rinj të klubit mitrovicas Trepça kanë marrë përkrahje nga KFOR-i. 24 topa profesionalë të basketbollit dhe 48 komplete të përbëra nga bluza, fanella dhe pantallona janë dhuruar nga KFOR-i për klubin Trepça në Mitrovicë të jugut.

Sipas njoftimit të KFOR-it, misioni i klubit është të bashkojë fëmijë dhe grupe të të rinjve me etni të ndryshme të Kosovës për t’u shoqëruar përmes ushtrimeve dhe garave në basketboll.