Sport

Edhe një rast me COVID-19 në Premier League

Edhe një rast me COVID-19 në Premier League

Premier League e Anglisë ka njoftuar të hënën se është paraqitur një rast pozitiv për COVID-19 në raundin e fundit të testimeve. Javën e kaluar janë testuar lojtarë dhe pjesëtar të stafit të ekipeve, ndërsa numri i rasteve pozitive ka shkuar në 20, prej kur nisi testimi në maj.

Premier League rifilloi muajin e kaluar, pas pushimit 100 ditësh për shkak të pandemisë.