Sport

Riola Xhemaili, njëra prej talenteve më të mëdha të futbollit në Zvicër

Riola Xhemaili, njëra prej talenteve më të mëdha të futbollit në Zvicër

Riola Xhemaili, 17-vjeçare, është njëra prej talenteve më të mëdha të futbollit në Zvicër. Ajo luan për U-19 të Zvicrës dhe për Baselin, ndërsa ka një karrierë të tërë para.

Kështu ka shkruar faqja zyrtare e Federatës së Futbollit të Zvicrës të premten. Në fakt Federata zvicerane rrallë prezanton lojtarë apo lojtare në faqen zyrtare. Kjo dëshmon se në Riolën vërtetë llogaritet shumë nga zviceranët.