Sport

Ndeshjet e 1/8 të finales së Championsit luhen në stadiumet vendase

Ndeshjet e 1/8 të finales së Championsit luhen në stadiumet vendase
 

UEFA të enjten ka vendosur që katër ndeshjet e kthimit të një të tetës të finales të Ligës së Kampionëve të luhen në stadiumet e skuadrave vendase. Këto ndeshje është dashur të luhen në mars, por janë shtyrë për shkak të koronavirusit dhe do të luhen muajin e ardhshëm.

UEFA thotë se ndeshjet do të luhen në stadiumet e skuadrave vendase nëse nuk ka pengesa në udhëtim.