Sport

Nga i përjashtuar në të domosdoshëm, ngritja e Xhakës nën urdhërat e Artetas

Nga i përjashtuar në të domosdoshëm, ngritja e Xhakës nën urdhërat e Artetas

Ishte një moment që pak njerëz kanë mundur ta parashikojnë tetë muaj më parë. Kur Granit Xhaka të mërkurën shënoi ndaj Norwichit, ai për një moment mund të ketë menduar për atë që i ndodhi në tetor të vitit të kaluar.

Në vjeshtën e kaluar ai ishte fishkëllyer nga tifozët dhe ua kishte kthyer në mënyrë të njëjtë – me fyerje.