Sport

Pesë klube diskualifikohen për kurdisje në Armeni, 45 persona dënohen përjetë

Pesë klube diskualifikohen për kurdisje në Armeni, 45 persona dënohen përjetë

Federata e Futbollit të Armenisë ka suspenduar kategorinë e dytë të këtij vendi me efekt të menjëhershëm kurse ka diskualifikuar pesë skuadra pasi ka pranuar “dëshmi të pamohueshme” për përfshirjen e tyre në kurdisje të ndeshjeve.

Rreth 45 persona, duke përfshirë pronarë klubesh, lojtarë dhe trajnerë, janë përjashtuar përjetë nga futbolli. 13 të tjerë janë dënuar për periudha të ndryshme për përfshirje në manipulim të ndeshjeve.