Sport

Mirona, trajnerja nga Bangladeshi që është e “martuar me futbollin”

Mirona, trajnerja nga Bangladeshi që është e “martuar me futbollin”
 

Jo shumë nga banorët e Bangladeshit do të linin një punë të sigurt në sektorin publik me gjallëri dhe pension të sigurt për t'u bërë një trajner futbolli me kohë të plotë, veçanërisht jo një grua në një komb thellësisht konservator. Por Mirona, trajnerja e parë femër në Bangladesh në nivel klubesh, e ka bërë pikërisht këtë. Dhe 27-vjeçarja, e cila vjen nga një sfond i përulur, nuk ka pendim për vendimin që ka marrë.

"Unë gjithmonë kam ëndërruar të jem trajnere e një ekipi elitar, dhe një ditë madje edhe e kombëtares së Bangladeshir", tha Mirona, që nuk është më e gjatë se 150 centimetra.