Sport

Në stadiumin në Tel Aviv vendoset tunel i veçantë spërkatës për të dezinfektuar lojtarët

Në stadiumin në Tel Aviv vendoset tunel i veçantë spërkatës për të dezinfektuar lojtarët
Foto: Reuters

Stadiumi “Bloomfield” në Tel Aviv ka vendosur një tunel të veçantë për të spërkatur lojtarët që vijnë për ndeshjet me një dezinfektues për të ndihmuar që të parandalohet përhapja e koronavirusit të ri, shkruan agjencia Reuters.

Tuneli, që do të mbetet deri në fund të stinorit, vjen derisa ligat sportive nëpër botë po përgatitet t’i rikthehen ndeshjeve, por po orvaten se si të kujdesen për shëndetin e lojtarëve dhe tifozëve.