Sport

Klubi i elitës ukrainase të futbollit në karantinë pasi 25 anëtarë rezultuan pozitivë me COVID-19

Klubi i elitës ukrainase të futbollit në karantinë pasi 25 anëtarë rezultuan pozitivë me COVID-19
Foto: Reuters

Klubi i Premier Leagues së Ukrainës në futboll Karpaty Lviv është vendosur në karantinë për së paku dy javë dhe ka anuluar gjitha seancat stërvitore, pasi disa lojtarë dhe anëtarë të stafit kanë rezultuar pozitiv me koronavirus, ka njoftuar klubi.

Karpaty anuloi ndeshjen e paraparë ta luante me 31 maj për shkak të testeve pozitive.