Sport

Izolimi nga koronavirusi ia nxori në pah Gashit talentin në shumë sporte

 

Mirland Gashi njihej nga një rreth i ngushtë për talentin e tij në sport. Pak e dinin se ai ka aftësi në shumë sporte. E talentin e tij e nxori në pah gjatë izolimit gati tremuajsh shkaku i pandemisë së koronavirusit.

Ai është trajner i gjimnastikës, por goxha mirë e njeh dhe praktikon edhe sportin e atletikës, fitnesit, parkurit, pingpongut, hendbollit, futbollit dhe notit.