Sport

Autoritetet në Suedi japin leje për fillim të edicionit

Autoritetet në Suedi japin leje për fillim të edicionit

Suedia ka qenë në qendër të vëmendjes për qasjen që kishte ndaj koronavirusit. Por kampionati i futbollit në këtë vend do të startoj vetëm më 14 qershor.

Qeveria e Suedisë dhe Agjencia e Shëndetit Publik kanë dhënë leje të premten për fillim të kampionatit.